Pateu din ficatei de pui

de adriana_bobu in Ficat, 24 Ian 2011 | 5016 vizualizari

 

Este foarte bun pentru micul dejun...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 2 cepe
  • 4-5 linguri ulei
  • o lingura mustar(clasic)
  • 150 g unt
  • 2 oua fierte tari
  • sare , piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din ficatei de pui:

Am pus intr-o tigaie uleiul si apoi am adaugat ficateii (spalati , nescursi de apa)si ceapa curatata si taiata in bucati mari. Dupa ce s-au facut (prajit) am dat deoparte tigaia la racorit. Am trecut prin masina de tocat cu sita cea mai deasa ficateii cu tot cu ceapa , galbenusurile ,dupa care am adaugat untul, mustarul , sarea si piperul mestecand foarte bine compozitia cu o lingura de lemn. L-am pus apoi intr-un castron si l-am ornat cu albusurile de la oua si masline.O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu mazare